
درمان مسمومیت با لوله بازکن های شیمیایی + کلیپ آموزشی
مسمومیت با لوله بازکن های شیمیایی، چه انواع جامد و چه انواع مایع آن ها، یکی از خطرات اسید لوله بازکن در استفاده و نگهداری از این مواد اسیدی می باشد.
لذا برای اینکه در منزل دچار خطرات اسید لوله بازکن شیمیایی نشوید می توانید به سایت برچسب مراجعه کرده وا ز خدمات لوله بازکنی برچسب در سراسر تهران به صورت شبانه روزی استفاده نمایید. شما با کلیک بر روی لینک www.barchasb.net می توانید در هر کجای تهران که هستید بهترین لوله بازکن ها در نزدیک منزل خود مشاهده کرده و تنها با یک تماس آنها را به کار دعوت نمایید.
در یک نگاه:
ویدئو درمان مسمومیت با لوله بازکن های اسیدی را ببینید🎥
پیش از پرداختن به مقاله درمان مسمومیت با لوله بازکن و خطرات اسید لوله بازکن، پیشنهاد می کنیم فیلم آموزشی زیر را که حاوی نکات مهم و قابل توجهی درباره مسمویت با لوله بازکن ها می باشد، از دست ندهید.
مسمومیت با لوله بازکن های شیمیایی چگونه اتفاق می افتد؟
بر اساس آمار بدست آمده، بیشتر قربانیان مسمومیت با لوله بازکن های محلولی و پودری، کودکان زیر پنج سال می باشند. کودکان قدرت تشخیص بالایی ندارند و ممکن است به دلیل شباهت بسیار زیاد رنگ و بسته بندی این مواد با بسته بندی آبمیوه ها، آن ها را به یک باره سر بکشند و دچار سوختگی ها و مسومیت های مرگباری شوند! همین خطرات اسید لوله بازکن باعث شده که ما درمان مسمومیت با لوله بازکن را برای شما شرح دهیم.
نگهداری اسید های چاه بازکن در معرض دید کودکان بسیار پر خطر و ریسکی می باشد؛ چرا که بسته بندی مایعات لوله بازکنی عموما جذاب و خوش رنگ است و توجه کودکان را به خود جلب می کند. خوش بختانه امروزه شرکت های مختلف تولید کننده، این محصولات را با بسته بندی های ایمن و خاصی ارائه می دهند که کودکان به راحتی قادر نخواهند بود درب آن ها را باز کنند و در نتیجه آمار آسیب های ناشی از بکارگیری اسید های چاه بازکن از جمله سوختگی با محلول لوله بازکنی، مشکلات تنفسی و مسمومیت با اسید لوله بازکنی را به حداقل رسانده اند.

خطرات اسید لوله بازکنی و عوارض آن
محلول های لوله بازکنی خاصیت قلیایی بسیار شدیدی دارند و به گفته پزشکان خوردن مواد قلیایی، به مراتب بیشتر از مواد اسیدی آسیب زا است و به مراتب خطرات اسید لوله بازکن کمتر می تواند باشد. سوراخ شدن مری، التهاب عفونی میان سینه، سوختگی عمیق مری و معده از عوارض مسمومیت و خطرات لوله باز کن های شیمیایی می باشد. در برخی از موارد شدیدتر حتی ممکن است منجر به مرگ شوند و حتی بدتر اینکه درمان مسمومیت با لوله بازکن در این مواقع اثری نخواهد داشت؛ چرا که اثر اسید های لوله بازکنی در قفسه سینه یا معده، باعث پارگی نای و مرگ افراد می شود.
توصیه شده است که خانواده ها یا مایعات لوله بازکنی را نخرند یا تمام آن را به یک بار مصرف کنند و با به کارگیری راه های ایمن تر باز کردن چاه، از مسمومیت با لوله بازکن های اسیدی پیشگیری کنند.
البته اگر مایل هستید از محلول لوله بازکنی استفاده کنید بهتر است از محلول لوله بازکنی صاف استفاده نمایید چرا که هم ترکیباتی دارد که موجب حفظ لوله ها می شود و هم به صورت کامل می تواند با تاثیر گذاری زیاد لوله ها را بازکند. هرچند که خطرات اسید لوله بازکن صاف هم می تواند شما را تهدید کند، پس در هنگام استفاده کاملا مراقب باشید.
در هنگام بروز مسمومیت چه باید بکنیم؟
اگر شما یا یکی از اعضای خانوادتان دچار مسمومیت با لوله بازکن ها شدید، در مرحله اول درمان مسمومیت با لوله بازکن بهتر است آرامش و خونسردی خود را حفظ کرده، سپس فورا اورژانس را خبر کنید و تا زمان رسیدن اورژانس، دهان فرد مسموم شده را با آب سرد شستشو دهید.
- در روشهای درمان مسومیت با لوله بازکن هرگز فرد مسموم شده را وادار به استفراغ نکنید؛ این کار باعث تشدید سوختگی خواهد شد!
- از خوراندن مواد خنثی کننده به فرد مسموم خودداری کنید.
- از روشهای غیر اصولی برای درمان مسمومیت با لوله بازکن خود داری نمایید.
پزشکان و متخصصان در درمان مسمومیت با لوله بازکن اسیدی، ابتدا با انجام آندوسکوپی، میزان سوختگی را مشخص می کنند و اگر سوختگی شدید باشد، آن را جراحی می کنند.

بهترین راه پیشگیری و درمان مسمومیت با لوله بازکن شیمیایی، ابتدا آگاهی دادن به کودکان و هشدار و توصیه به آن ها جهت نخوردن به علت خطرات اسید لوله بازکن و دست نزدن به این محلول های اسیدی است؛ در مرحله بعد باید آنها به صورت کامل از دسترس کودکان دور نگه داشته شوند.
آمار و تحقیقات به عمل آمده، نشان می دهد که ماهانه یک یا دو مورد مسمومیت با لوله بازکن ها، بر اثر خوردن آن ها توسط کودکان اتفاق می افتد. این آمار در شهر تهران بیشتر است. اما نگران گرفتگی لوله های منزل خود نباشید! سایت برچسب برای ساکنان محترم شهر تهران این امکان را فراهم کرده تا تنها با جست و جوی محدوده مورد نظر خود، مثلا لوله بازکنی در پونک، از خدمات تخلیه چاه و لوله بازکنی ما استفاده کنند.

با لوله بازکنی شمال تهران در سایت برچسب خطرات ناشی از محلول لوله بازکن را از بین ببرید.
در کل استفاده از محلول های لوله بازکنی را اصلا توصیه نمی کنیم، چراکه علاوه بر خطرات اسید لوله بازکن مثل مسمومیت با این محلول ها و طی کردن راه درمان مسمومیت با لوله بازکن، استفاده از محلول لوله بازکنی به صورت مداوم باعث پوسیدگی لوله های فاضلاب می شود، پس بهتر است از دیگر راه های لوله بازکنی در منزل برای باز کردن لوله فاضلاب استفاده کنید که ما در سایت برچسب راه کارهای لوله بازکنی در منزل را بررسی کرده و برای شما عزیزان شرح داده ایم.
جمع بندی درمان خانگی سوختگی با اسید لوله بازکن:
مسمومیت با لوله بازکن شیمیایی چگونه اتفاق می افتد؟
خوردن محلول، رایج ترین علت مسمومیت است. استنشاق محلول های لوله بازکنی شیمیایی هم باعث صدمه به ریه ها می شود.
عوارض مسمومیت با محلول لوله بازکنی چیست؟
سوراخ شدن مری و معده و التهاب عفونی میان سینه رایج ترین عوارض هستند و در موارد حاد حتی می تواند منجر به مرگ شود.
در هنگام بروز مسمویت چه باید بکنیم؟
هرگز فرد مسموم شده را وادار به استفراغ نکنید، از خوراندن مواد خنثی کننده به فرد مسموم خودداری کنید. فورا به پزشک مراجعه کنید.
مطلب بعدی:
بررسی 4 علت بالا آمدن چاه دستشویی + ارائه 2 راهکار ساده
مطلب قبلی:
آشنایی با لوله پلی اتیلن فاضلابی + کلیپ آموزشی
سلام خسته نباشید من دخترم 11ماهشه لوله بازکن راتودهنش کردلبش باد کرده ایاضرردارد شیرهم نمی تواندبخورد